Εξοργιστικό βίντεο: Κρέμασε τον 3χρονο γιο του στην πόρτα του αυτοκινήτου για να τον τιμωρήσει

Εξοργιστικό βίντεο: Κρέμασε τον 3χρονο γιο του στην πόρτα του αυτοκινήτου για να τον τιμωρήσει

Το γύρο των social media στην Τουρκία κάνει ένα βίντεο που τράβηξε οδηγός σε κεντρικό δρόμο της Κωνσταντινούπολης.

Οι σοκαριστικές εικόνες δείχνουν ένα παιδάκι να… κρέμεται έξω από την πόρτα ενός αυτοκινήτου που είναι εν κινήσει. Οδηγός κατέγραψε το περιστατικό με το κινητό του και το ανήρτησε στους λογαριασμούς του στα social media. Η αστυνομία άρχισε έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, τον οποίο και εντόπισε από την πινακίδα του αυτοκινήτου και τον συνέλαβε την ίδια ημέρα.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι με αυτό τον τρόπο ήθελε να τιμωρήσει τον τρίχρονο γιο του που είχε κακή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.