LIFESTYLE

Έρικσεν: Η πρώτη φωτογραφία μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο σε παραλία με νεαρό θαυμαστή

Έρικσεν: Η πρώτη φωτογραφία μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο σε παραλία με νεαρό θαυμαστή

Η πρώτη φωτογραφία του Κρίστιαν Έρικσεν -που στην πρεμιέρα της Δανίας στο Euro 2020 μέσα στο γήπεδο προκαλώντας σοκ- μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο δημοσιεύτηκε από ένα 11χρονο αγόρι που τον είδε τυχαία σε παραλία της Κοπεγχάγης και έσπευσε να τον χαιρετίσει.

Ένα 11χρονο αγόρι, ο Μπιορν Μπίντζους, ήταν ο τυχερός που έβγαλε την πρώτη δημόσια φωτογραφία με τον Κρίστιαν Ερικσεν , μετά την επιστροφή του στο σπίτι από το νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για sxed;on 20 ημέρες, έπειτα από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη κατά τον πρώτο αγώνα της Δανίας στο Euro 2020, εναντίον της Φινλανδίας στις 12 Ιουνίου.

Ο Ερικσεν συνεχίζει να ανακάμπτει και να ξεκουράζεται στο Τισβίλντε, περίπου 60 χιλιόμετρα βόρεια της Κοπεγχάγης και ενώ βρισκόταν στην παραλία ο 11χρονος, ο οποίος είναι παθιασμένος με τον αθλητισμό, ζήτησε από τον Έρικσεν να βγουν μία φωτογραφία, την οποία κοινοποίησε στο Instagram. «Χαρούμενος να ποζάρεις με τον πιο διάσημο άνδρα στον κόσμο» είναι η φράση που συνοδεύει τη φωτογραφία, ενώ δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα ΒΤ: «Ήμουν νευρικός και δεν μπορούσα να μιλήσω, αλλά όταν του ζήτησε δεν αρνήθηκε. Φαινόταν υγιής και φρέσκος, ήταν πολύ ωραίο να τον βλέπεις».

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bjørn Bindzus (@bjornbindzus)

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top