Ποσό ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ απο το ΑΚΕΛ στο Κράτος για τους πληγέντες

Ποσό ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ απο το ΑΚΕΛ στο Κράτος για τους πληγέντες

Ποσό ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ, συγκέντρωσε το ΑΚΕΛ για να διατεθούν στο Κράτος ώστε να τις αξιολογήσει ανάλογα, ανέφερε το απόγευμα ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου, ο οποίος αμέσως μετά την εκλογή του μετέβη στην περιοχή της Βαβατσινιάς. 

Στις δηλώσεις του ο κ. Στεφάνου είπε πως «επισκεφθήκαμε την περιοχή για να δούμε την κατάσταση έτσι όπως εξελίχθηκε. Ευτυχώς είναι υπό έλεγχο τα πράγματα σήμερα και θέλουμε να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας στους πληγέντες, στον κόσμο που έχει χάσει περιουσίες, στο κόσμο που πέρασε πάρα πολύ δύσκολες ώρες και ελπίζουμε αυτές σύντομα να τελειώσουν».
 
Πρόσθεσε ότι «ήρθαμε να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας  και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Υπηρεσίες, στους ανθρώπους έδωσαν το  είναι τους για να αντιμετωπιστεί αυτή η δύσκολη κατάσταση η οποία εξελίχθηκε δυστυχώς σε τραγωδία, αφού είχαμε και τέσσερις νεκρούς».
 
Εμείς συνέχισε ο κ. Στεφάνου «είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι είμαστε στη διάθεση της Πολιτείας, των αρμόδιων Υπηρεσιών, ό,τι περνά από το δικό μας χέρι και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας να βοηθήσουμε για να αντιμετωπιστεί και η κατάσταση αλλά και οι συνέπειες της όλης κατάστασης που ασφαλώς θα φανούν πλήρως τις επόμενες μέρες».
 
Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ ανέφερε επίσης ότι «έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε ένα ποσό ύψους 10 χιλιάδων ευρώ για να τις διαθέσουμε στο Κράτος, για να τις αξιοποιήσει ανάλογα, ενώ θα δούμε τις επόμενες μέρες τι άλλο χρειάζεται να γίνει. Θα είμαστε σε επαφή με τις αρμόδιες Υπηρεσίες, την Πολιτεία, το Κράτος και την κυβέρνηση για να δούμε τι άλλο χρειάζεται να γίνει».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE