ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει ο εργοδότης των τεσσάρων εργατών: «Τους είπα να έρθουν πίσω, προσέχετε μπροστά θα έβρετε φωτιά»

Συγκλονίζει ο εργοδότης των τεσσάρων εργατών: «Τους είπα να έρθουν πίσω, προσέχετε μπροστά θα έβρετε φωτιά»

Συγκλονισμένη όλη η Κυπριακή κοινωνία απο το θάνατο των τεσσάρων εργατών απο την Αίγυπτο, που βρέθηκαν απανθρακωμένοι.

Διάφορες εκδοχές πως βρέθηκαν μέσα στην πύρινη λαίλαπα και δεν κατάφεραν να ξεφύγουν. Απο μαρτυρίες ομοεθνών τους, μέχρι και τον Κοινοτάρχη Οδούς Μενέλαο Φιλίππου.

Ωστόσο ακόμα μια συγκλονιστική μαρτυρία έρχεται απο τον εργοδότη των τεσσάρων που έχασαν την ζωή τους και βρέθηκαν απανθρακωμένοι πευκοφυτεία στην κοινότητα Οδού.

Σύμφωνα με τον εργοδότη τους ο οποίος μίλησε σε ρεπορτάζ του Αντ1 Κύπρου, ανέφερε ότι τους έψαχναν από το απόγευμα του Σαββάτου χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα μέχρι που σήμερα το πρωί τους εντόπισαν νεκρούς 500 μέτρα μακριά από το καμένο όχημα τους.

Ο εργοδότης των τεσσάρων εργατών εριέγραψε την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί τους πριν τους τυλίξουν οι φλόγες, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το σπίτι που διέμεναν ήταν σε χωράφι που βρισκόταν τέσσερα χιλιόμετρα μακριά από το χωριό και ότι «Θα έφευγαν από σπίτι τους και θα πήγαιναν σε ένα χωράφι να μαζέψουν ντομάτες. Όταν όμως φάνηκαν οι καπνοί από τον Αρακαπά επικοινώνησα μαζί τους και τους είπα να μην πάνε στο χωράφι και να περιμένουν τι θα γίνει».

Συνέχισε αναφέροντας ότι τους τηλεφώνησε ξανά για να δει τι γίνεται και τότε του ανέφεραν ότι η πυρκαγιά βρίσκεται πολύ κοντά σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων από το χωράφι που βρίσκονταν το σπίτι τους.

Συγκλονίζει ο εργοδότης αφού όπως αναφέρει στην τελευταία τους κουβέντα «Τους είπα να έρθουν πίσω και να έρθουν να πάνε στο χωριό. Επικοινωνήσαν μαζί μου 16:45 και μου είπαν ερχόμαστε χωριό και τους είπα προσέχετε μπροστά θα έβρετε φωτιά». Απο εκείνη την ώρα δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει ξανά μαζί τους.

Τότε ξεκίνησαν και οι έρευνες μέχρι τα ξημερώματα όπου και βρέθηκαν απανθρακωμένοι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top