Το «όργιο» ΦΗΜΩΝ… οδήγησε τον Ρομπέρζ στην ανάρτηση

Το «όργιο» ΦΗΜΩΝ… οδήγησε τον Ρομπέρζ στην ανάρτηση

Το γνωστοποίησε δημοσίως, αλλά το επαναλάμβανε συνέχεια σε όποιον τον ρωτούσε ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, ότι πρόθεση του δεν είναι να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα.

Προφανώς μπήκε στη διαδικασία να κάμει ανάρτηση στο Instagram, για να απαντήσει στις φήμες ότι παρουσιάζεται δύστροπος στην υπογραφή νέου συμβολαίου, επειδή βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με άλλη μεγάλη κυπριακή ομάδα.

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.