ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τηλέφωνα επικοινωνίας για άτομα που κινδυνεύουν από τη φωτιά έδωσε η Αστυνομία

Τηλέφωνα επικοινωνίας για άτομα που κινδυνεύουν από τη φωτιά έδωσε η Αστυνομία

Τηλέφωνα επικοινωνίας τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο άτομα που έχουν άμεση ανάγκη, κινδυνεύουν από τη φωτιά και χρειάζονται βοήθεια για να φύγουν από τα σημεία στα οποία βρίσκονται, έδωσε η Αστυνομία.

Τα τηλέφωνα είναι 24 804373 και 24 804374.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι «δυστυχώς η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη και γι’ αυτό εκτός από την ανάκληση προσωπικού που έγινε από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Λεμεσού και Λάρνακας, ανακλήθηκε και αριθμός από την Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμεσης Δράσης».

«Ο ίδιος ο Αρχηγός της Αστυνομίας βρίσκεται στο Κέντρο Επιχειρήσεων που βρίσκεται στο κτίριο της ΕΜΑΚ στην Κοφίνου», είπε.
 
Πρόσθεσε ότι «επειδή φαίνεται να υπάρχουν ορισμένα πρόσωπα τα οποία κινδυνεύουν και να μην έχουν τρόπο να επικοινωνήσουν με οποιονδήποτε η Αστυνομία δίνει στην δημοσιότητα δύο τηλεφωνικούς αριθμούς. Στους αριθμούς αυτούς μπορούν να επικοινωνούν άτομα τα οποία χρειάζονται σε άμεση ανάγκη, για πρόσωπα που κινδυνεύουν ή χρειάζονται κατευθυντήριες γραμμές για να φύγουν από σημεία όπου βρίσκονται».
 
Εν τω μεταξύ σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «στις εγκαταστάσεις της ΕΜΑΚ λειτουργεί Κέντρο Επιχειρήσεων. Καλείται το κοινό μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης που αφορούν είτε οδηγίες για αποφυγή των σημείων της πυρκαγιάς, είτε για πληροφορίες που αφορούν τυχόν εγκλωβισμένα πρόσωπα, να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 24804373 - 24804374 τα οποία χειρίζεται η Αστυνομία».
 
Επίσης το κοινό προτρέπεται να αποφεύγει τους δρόμους Οδού - Μελίνης, Λεύκαρα - Βαβατσινιάς, Παρεκκλησιάς - Κελλάκι, Ακρούντας - Διερώνας , Χοιροκοιτίας - Βάβλας, Φαρμακά - Οδού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top