Ρίκκος Ερωτοκρίτου: Oυδεμία σχέση έχω με τα ποινικά αδικήματα

Ρίκκος Ερωτοκρίτου: Oυδεμία σχέση έχω με τα ποινικά αδικήματα

Ουδεμία σχέση έχει με τα αδικήματα που του αποδίδονται, δηλώνει ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Ρίκκος Ερωτοκρίτου σε σχέση με το κατηγορητήριο που καταχωρήθηκε χθες εναντίον του και τριών άλλων προσώπων.

Όπως αναφέρεται σε γραπτή δήλωσή του, αφού το μελετήσει, ότι έχει να πει, θα το καταθέσει στο Δικαστήριο, ενώ προσθέτει πως πριν ακόμη από την επίδοση  του κατηγορητηρίου στον ίδιο, που έγινε σήμερα 20.5.2015, έχει παρατηρήσει πως έχουν εκδοθεί από χθες 19.5.2015, δύο ανακοινώσεις εκ μέρους της Νομικής Υπηρεσίας, ως επίσης, έχει γίνει στοχευμένη από τα χθες, και επιλεγμένη διαρροή εγγράφων, και πληροφοριών προς τον Τύπο. “Το κάθε τι, θα τύχει της δέουσας απάντησης εκ μέρους μου στον κατάλληλο χρόνο”, προσθέτει.

Αναφορικά με τη ζητούμενη δημόσια, εκ μέρους διαφόρων, παραίτησή του από τα καθήκοντά του ο κ. Ερωτοκρίτου αναφέρει πως “ούτε ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας παραιτήθηκε, παρά το ότι ζητήθηκε η παραίτησή του, από πολιτικά πρόσωπα, όταν εκκρεμούσαν και εξετάζονταν από τον ίδιο, μέσω των υφισταμένων του οι εναντίον του κατηγορίες. Συνεπώς”, συνεχίζει, “κάποιοι ας θυμηθούν τις αντιστοιχίες πριν να τοποθετούνται δημόσια”.

Τέλος, ο κ. Ερωτοκρίτου δηλώνει ότι έχει δώσει οδηγίες στους δικηγόρους του, για να υπερασπιστούν την εκ του κατεστημένου, και κύκλων του εξωτερικού, προερχόμενη υπόθεση που έχει καταχωρηθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο, και είναι ορισμένη στις 25.5.2015.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE