Έφυγε από τη ζωή η μικρή Αναστασία, ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου – Έδωσε μάχη με τον καρκίνο

Έφυγε από τη ζωή η μικρή Αναστασία, ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου – Έδωσε μάχη με τον καρκίνο

Έφυγε από τη ζωή η μικρή Αναστασία, ανιψιά της Ερρικας Πρεζεράκου μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η 7χρονη είχε διαγνωστεί τον Σεπτέμβριο του 2020 με επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου, την γνωστή και ως dipg. Οι ελπίδες ήταν λίγες και γι’ αυτό τον λόγο την πήγαν για θεραπεία στις ΗΠΑ αφήνοντας δυστυχώς στη Νέα Υόρκη την τελευταία της πνοή.

Η μητέρα της μικρής Αναστασίας, με ανάρτησή της στα social media έκανε γνωστό τον θάνατο του παιδιού τονίζοντας πως «πάλεψε όσο λίγοι, ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE