Δημότες και καταστηματάρχες του κέντρου της Πάφου ζητούν τη μη αλλοίωση της ταυτότητας του κέντρου

Δημότες και καταστηματάρχες του κέντρου της Πάφου ζητούν τη μη αλλοίωση της ταυτότητας του κέντρου

Δημότες και καταστηματάρχες του κέντρου της πόλης της Πάφου με επιστολή τους απευθύνουν έκκληση για την προωθούμενη, όπως υποστηρίζουν, αλλοίωση της ταυτότητας του κέντρου της πόλης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι καταστηματάρχες που συντάσσονται με την θέση αυτή κάνουν λόγο για άναρχη μετατροπή του παραδοσιακού κέντρου της πόλης σε ναιτ κλάμπ για σαββατοκύριακο. Όπως σημειώνουν, «με λύπη και αγωνία οι μόνιμοι κάτοικοι του κέντρου της πόλης οι καταστηματάρχες αλλά και πολλοί επισκέπτες βλέπουν ότι η άναρχη ανάπτυξη των τελευταίων χρόνων υποβαθμίζει τραγικά την ποιότητα ζωής και εμπειρίας».

Ζητούν την ετοιμασία ενός σχεδίου περιοχής που θα καθορίσει ανάμεσα σε άλλα και τις χρήσεις των καταστημάτων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE