34χρονος καταζητείται για σοβαρές υποθέσεις σε Κύπρο και εξωτερικό - Εκκρεμούν δύο Ευρωπαϊκά εντάλματα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

34χρονος καταζητείται για σοβαρές υποθέσεις σε Κύπρο και εξωτερικό - Εκκρεμούν δύο Ευρωπαϊκά εντάλματα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για σωρεία αδικημάτων σε Κύπρο και εξωτερικό καταζητείται 34χρονος.

Εναντίον του GEANA CONSTANTIN, 34 ετών από τη Ρουμανία, εκκρεμούν δύο Ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης από τις Αρχές της Ρουμανίας, για να εκτίσει ποινές φυλάκισης πέντε και τέσσάρων ετών αντίστοιχα, για υποθέσεις που αφορούσαν, 1.Ληστείας, διάρρηξης και κλοπής και 2. Επίθεσης και πρόκλησης σωματικής βλάβης, αδικήματα που διαπράχθηκαν στη Ρουμανία, το έτος 2009.


Επίσης, εναντίον του 34χρονου εκκρεμεί και εθνικό ένταλμα σύλληψης από το ΤΑΕ Λεμεσού, για υπόθεση πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του εν λόγω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE