Άκαρπες οι προσπάθειες απελευθέρωσης του 71χρονου από τις κατοχικές αρχές – Θα παραμείνει όλο το Σαββατοκυρίακο στο κελί

Άκαρπες οι προσπάθειες απελευθέρωσης του 71χρονου από τις κατοχικές αρχές – Θα παραμείνει όλο το Σαββατοκυρίακο στο κελί

Στα μπουντρούμια του Αττίλα θα παραμείνει ο 71χρονος άνδρας από την Αθηένου, που συνελήφθη από τις κατοχικές αρχές το βράδυ της Πέμπτης 1 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στην μεσημβρινή εκπομπή του Αντ1, ο κ. Ανδρέας Καπαρδής, επικεφαλής της Δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής στο Έγκλημα, ανάφερε ότι γίνονται προσπάθειες με τον αντίστοιχο του, στο ψευδοκράτος, έτσι ώστε ο ηλικιωμένος άνδρας να αφεθεί ελεύθερος.

Ωστόσο, όπως ανάφερε ο κ. Καπαρδής έχει την πληροφόρηση ότι ο 71χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου που θα παρουσιαστεί στο ψευτοδικαστήριο.

Συνήθως σε αντίστοιχες διαδικασίες οι κρατούμενοι για απαγορευμένη είσοδο οδηγούνται στο δικαστήριο και τους επιβάλλεται την ίδια ημέρα ποινή (πρόστιμο) και στην συνέχεια τους αφήνουν ελεύθερους.

Παρ’ όλα αυτά λόγω του Σαββατοκύριακου, ο ηλικιωμένος θα παραμείνει στο κελί του ψευδοκράτους. ενώ την ίδια ώρα συνεχίζονται οι προσπάθειες της Δικοινοτικής Επιτροπής για την απελευθέρωση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Με το βλέμμα στις προεδρικές εκλογές οι καταστατικές αλλαγές στον ΔΗΣΥ- Από τη βάση ο υποψήφιος για την προεδρία - Οι ασφαλιστικές δικλίδες

Με το βλέμμα στις προεδρικές εκλογές οι καταστατικές αλλαγές στον ΔΗΣΥ- Από τη βάση ο υποψήφιος για την προεδρία - Οι ασφαλιστικές δικλίδες

Πολύωρη ήταν η συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, με κύριο θέμα την ετοιμασία του τελικού κειμένου με τις προτάσεις που θα πάνε στο Καταστατικό Συνέδριο, το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE