LIKE ONLINE

Γκάφα ολκής από ρεπόρτερ του BBC: Αποκάλεσε... Μπιλ Κλίντον τον Μπιλ Κόσμπι -ΒΙΝΤΕΟ

Γκάφα ολκής από ρεπόρτερ του BBC: Αποκάλεσε... Μπιλ Κλίντον τον Μπιλ Κόσμπι -ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει το γλωσσικό ολίσθημα ρεπόρτερ του BBC, η οποία μπλέχτηκε και καθώς κάλυπτε, σε ζωντανή μετάδοση, την αποφυλάκιση του κωμικού ηθοποιού, Μπιλ Κόσμπι, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για σεξουαλικές επιθέσεις, αποκάλεσε τον κατηγορούμενο... Μπιλ Κλίντον.

Η γκάφα της δημοσιογράφου Μισέλ Φλερί έγινε έξω από το δικαστήριο της Πενσυλβάνια, όπου αποφασίστηκε η αναίρεση της καταδίκης του Κόσμπι, που εξέτισε μόλις τα δύο χρόνια της ποινής του, ενώ του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης έως 10 ετών.

 

«Εδώ είναι το μέρος που ο Μπιλ Κλίντον έχει αποκαλέσει σπίτι του, όμως απόψε θα κοιμηθεί στο κρεβάτι του ύστερα από μια ανατρεπτική απόφαση αναίρεσης της καταδίκης του», είπε, έξω από τις φυλακές, κοντά στη Φιλαδέλφεια, μπλέκοντας το όνομο του ηθοποιού με εκείνο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, η Φλερί.

Όταν όμως η ζωντανή σύνδεση ολοκληρώθηκε, ο συνάδελφός της, Χιου Έντουαρντς, που μετέδιδε το δελτίο ειδήσεων, απολογήθηκε για το λάθος της ανταποκρίτριας.

«Απλώς για να το ξεκαθαρίσουμε, για αυτό που ειπώθηκε στην εισαγωγή της Μισέλ, η οποία κατά λάθος ανέφερε το όνομα του Μπιλ Κλίντον, ζητούμε συγγνώμη», είπε στον αέρα ο δημοσιογράφος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top