Από τη Θεσαλλονίκη αρχίζει το οδοιπορικό μνήμης της Πρωτοβουλίας, Ισαάκ - Σολωμού

Από τη Θεσαλλονίκη αρχίζει το οδοιπορικό μνήμης της Πρωτοβουλίας, Ισαάκ - Σολωμού

Με την επιβίβαση των μοτοσικλετιστών στο αεροπλάνο που θα πραγματοποιήσει το δρομολόγιο Λάρνακα - Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε την Πέμπτη 1 Ιουλίου το απόγευμα το οδοιπορικό μνήμης και αξιοπρέπειας της Πρωτοβουλίας Μνήμης Ισαάκ - Σολωμού.


Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Μνήμης Ισαάκ - Σολωμού αναφέρει ότι «με χώμα από τον άγιο Μαχαιρά, σημαίες των Κυπρίων που έδωσαν τον αγώνα της παλιγγενεσίας και τη ζωντάνια των κατεχομένων τόπων μας, οι μοτοσικλετιστές ξεκίνησαν για το ταξίδι που θα χαράξει τη νοητή γραμμή του αδιαίρετου Ελληνισμού».

Προσθέτει ότι συντροφιά των μοτοσικλετιστών, «η κυρία Τασούλα Ισαάκ, μητέρα όλων τους, και η Αναστασία, αδερφή και κόρη, που επέμειναν να είναι κοντά σε τούτη τη μεγάλη προσπάθεια"»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «αργά το βράδυ, η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ - Σολωμού, θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, από όπου αύριο Παρασκευή 2 Ιουλίου, θα αρχίσει το δεκαήμερο οδοιπορικό».

«Στον νου και στην καρδιά όλων, η μνήμη, η αξιοπρέπεια, η ελευθερία», καταλήγει η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ - Σολωμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE