Νεκρή βρέθηκε η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια στα Χανιά

Νεκρή βρέθηκε η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια στα Χανιά

Με τον χειρότερο τρόπο έληξε η αναζήτηση της 29χρονης Γαλλίδας τουρίστριας Βιολέτ Γκιγκανό που τα ίχνη της είχαν χαθεί από τις 24 Ιουνίου, όταν δεν έφτασε ποτέ στο ξενοδοχείο που είχε κάνει κράτηση.

Η σορός της άτυχης κοπέλας, που ήταν νοσοκόμα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Νάντης, εντοπίσθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σε μία χαράδρα περίπου πέντε χιλιόμετρα από το Ελαφονήσι.

Το σημείο που εντοπίσθηκε το άψυχο σώμα είναι κοντά στην παραλία Κριός, όπου είχε βρεθεί το αυτοκίνητο της 29χρονης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Σαφές μήνυμα ότι η Κύπρος προχωρά με σταθερά βήματα στην ενίσχυση της διαφάνειας και της χρηστής διακυβέρνησης έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση της Έκθεσης Συμμόρφωσης της Επιτροπής GRECO.

BEST OF TOTHEMAONLINE