ΠΑΡΑ-THEMA

Ξέσπασε σε κλάματα η Σβετλάνα μετά την απόφαση του Δικαστηρίου - 'Δεν είναι όλοι οι Κύπριοι έτσι'

Ξέσπασε σε κλάματα η Σβετλάνα μετά την απόφαση του Δικαστηρίου - 'Δεν είναι όλοι οι Κύπριοι έτσι'

Ξέσπασε σε κλάματα η Σβετλάνα μετά την κοινοποίηση της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου που ανέτρεψε τα αρχικά δεδομένα και επέβαλε ποινή φυλάκισης αλλά και 3000 ευρώ πρόστιμο.

Να αναφέρουμε αρχικά πως το ThemaOnline επικοινώνησε τηλεφωνικά με το θύμα, αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης, με τη Σβετλάνα να ενημερώνεται από τον εν λόγω δημοσιογράφο για την απόφαση του Δικαστηρίου. 

Η ίδια ανέφερε πως δεν νιώθει δικαίωση και δεν κρατά κακία σε κανέναν, όμως αυτό το γεγονός την έχει σημαδέψει και από την ημέρα που συνέβηκε συνεχίζει να το επαναφέρει στη μνήμη της. Στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα αναφέροντας πως είναι πάρα πολύ δύσκολο για την ίδια να συζητά αυτή την υπόθεση αφού αναβιώνουν στο μυαλό της τα όσα έζησε σε εκείνο το τραγικό περιστατικό. 

Όταν εν συνεχεία ηρέμησε, η ίδια πρόσθεσε πως προσπαθεί να αφήσει πίσω της αυτό το συμβάν και να συνεχίσει κανονικά τη ζωή της. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ίδια η Σβετλάνα δήλωσε πως 'Δεν είναι όλοι οι Κύπριοι έτσι' θέλοντας να τονίσει πως αυτό το τραγικό συμβάν ήταν κάτι μεμονωμένο, της αρέσει πάρα πολύ η ζωή στην Κύπρο και θεωρεί πως οι Κύπριοι είναι πολύ φιλικοί σαν λαός.

Εξέφρασε επίσης το παράπονό της πως δεν κατάφερε να ενημερωθεί η ίδια -θα ήθελε να παρευρεθεί στην απόφαση- καθώς και τις 2 φορές (η προηγούμενη ήταν η 23η Δεκεμβρίου όπως χαρακτηριστικά θυμόταν) που υπήρξε απόφαση η ίδια το έμαθε από δημοσιογράφους που της τηλεφώνησαν. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top