Συνάντηση και διάσκεψη Τύπου Τατάρ – Τσαβούσογλου στα κατεχόμενα σήμερα

Συνάντηση και διάσκεψη Τύπου Τατάρ – Τσαβούσογλου στα κατεχόμενα σήμερα

Στις 3 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κοινή διάσκεψη Τύπου του Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος από χθες το βράδυ βρίσκεται στα κατεχόμενα.

Θα προηγηθεί στις 13.30 συνάντηση των δύο ανδρών στο γραφείο του Τ/κ ηγέτη και στις 14.00 συνάντηση των δύο αντιπροσωπειών.
 
Ο κ. Τσαβούσογλου σε μηνύματά του στο τουίτερ ανέφερε ότι πρόκειται για επίσκεψη εργασίας. «Η κυριαρχική ισότητα και το ίσο καθεστώς είναι θεμελιώδη δικαιώματα του τ/κ λαού, θα συνεχίσουμε να τα υπερασπίζουμε μαζί». Ο Τούρκος ΥΠΕΞ ανέφερε επίσης ότι θα συνεχίσουν να προστατεύουν από κοινού την εθνική υπόθεση της Κύπρου.

Η "Γεενί Ντουζέν" αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι επρόκειτο να πραγματοποιηθεί συνάντηση στις 16.45 σήμερα του Τούρκου ΥΠΕΞ με τον "πρωθυπουργό", Ερσάν Σανέρ, αλλά από το γραφείο Τύπου της "πρωθυπουργίας" ανακοινώθηκε τελικά ότι αυτή ακυρώθηκε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE