ΚΟΣΜΟΣ

Φλόριντα: Πρόσθετα πτώματα βρέθηκαν στο κτίριο που κατέρρευσε

Φλόριντα: Πρόσθετα πτώματα βρέθηκαν στο κτίριο που κατέρρευσε

Πρόσθετες σοροί εντοπίστηκαν τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη στα συντρίμμια του κτιρίου που κατέρρευσε στο Σερφσάιντ, στη Φλόριντα, έγινε σήμερα γνωστό από έναν αξιωματούχο της μονάδας των Ισραηλινών διασωστών, που συνδράμουν στην επιχείρηση.

"Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 ωρών, βρήκαμε κι άλλους ανθρώπους. Δυστυχώς, είναι νεκροί", δήλωσε ο πυραγός Γκολάν Βας, διοικητής της μονάδας Ισραηλινών διασωστών, στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

"Δεν μπορώ να σας δώσω τον ακριβή αριθμό, καθώς οι οικογένειες δεν έχουν ακόμη ειδοποιηθεί", συμπλήρωσε.

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά την κατάρρευση, ο Βας δήλωσε ότι η ελπίδα να βρεθούν επιζώντες είναι πλέον πολύ "μικρή". Το δωδεκαώροφο κτίριο κατέρρευσε την περασμένη Πέμπτη γύρω στις 01.20 το πρωί, προκαλώντας μία από τις σοβαρότερες αστικές καταστροφές στην ιστορία των ΗΠΑ.

Η ομάδα των 15 Ισραηλινών ειδικών έφθασε στο σημείο της τραγωδίας την περασμένη Κυριακή. Ο απολογισμός ανέρχεται μέχρι στιγμής, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι επιπλέον νεκροί, σε τουλάχιστον 12 νεκρούς και 149 αγνοούμενους, σύμφωνα με τις αρχές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top