ΕΛΛΑΔΑ: Γιαγιά έκλεψε το εμβόλιο της Pfizer -Το πήρε για ενθύμιο είπε

ΕΛΛΑΔΑ: Γιαγιά έκλεψε το εμβόλιο της Pfizer -Το πήρε για ενθύμιο είπε

Λήξη συναγερμού για το φιαλίδιο της Pfizer που είχε κλαπεί από εμβολιαστικό κέντρο στον Εύοσμο.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γιατροί και οι νοσηλευτές στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου αντιλήφθηκαν ότι λείπει ένα φιαλίδιο με έξι δόσεις του εμβολίου της Pfizer. Αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Διεύθυνσης του εμβολιαστικού κέντρου που έκανε τη σχετική καταγγελία στην αστυνομία.

Οι αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες και από την πρώτη στιγμή εξέτασαν το ενδεχόμενο αυτός που είχε πάρει το φιαλίδιο να είναι πολίτης που είχε πάει να εμβολιαστεί. Έτσι κατάφεραν να φτάσουν γρήγορα στον δράστη.

Το πήρε για σουβενίρ μια ηλικιωμένη


Σύμφωνα με το thefestival.gr το φιαλίδιο βρισκόταν στα χέρια μιας 81χρονης. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι το πήρε για να έχει ένα ενθύμιο και αμέσως το παρέδωσε πίσω.


Παρά το γεγονός ότι επέστρεψε το φιαλίδιο, θα πρέπει να οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να δρομολογηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE