Με έκκληση Αβέρωφ αποφασίστηκε επανεξέταση τον Σεπτέμβρη των στάσιμων μαθητών

Με έκκληση Αβέρωφ αποφασίστηκε επανεξέταση τον Σεπτέμβρη των στάσιμων μαθητών

Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου, αναγνωρίζοντας τις συνθήκες πίεσης που βίωσαν οι μαθητές και μαθήτριες και λαμβάνοντας υπόψη και την έκκληση που έγινε από τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία σε μαθητές και μαθήτριες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στασιμότητας, αποφάσισε όπως οι μαθητές/μαθήτριες Λυκείων και Τεχνικών Σχολών που μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων παραμένουν στάσιμοι/ες, έχουν την ευκαιρία να επανεξεταστούν στα αντίστοιχα μαθήματα στις αρχές Σεπτεμβρίου, πριν την έναρξη των μαθημάτων για την επόμενη σχολική χρονιά.

 
 Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας  οι μαθητές και μαθήτριες  Λυκείων και Τεχνικών Σχολών που παραμένουν στάσιμοι/ες τον Ιούνιο, θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση με τους ανεξεταστέους/ες και θα μπορούν να παρακαθίσουν εκ νέου σε εξετάσεις τον Σεπτέμβριο.
 
 Το Υπουργείο προσθέτει ότι οι σχετικές οδηγίες δίνονται  στα σχολεία από τα οποία θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι/ες.
 
Τέλος το Υπουργείο Παιδείας αναφέρει ότι για την απόφαση του Υπουργού Παιδείας θα τύχει ενημέρωσης και η Βουλή των Αντιπροσώπων, όπως προνοείται στον σχετικό Κανονισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύμα 62χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE