Νέο μέτωπο φωτιάς κινητοποίησε την Πυροσβεστική στη Λευκωσία

 Νέο μέτωπο φωτιάς κινητοποίησε την Πυροσβεστική στη Λευκωσία

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε  δασική πυρκαγιά πλησίον της κοινότητας Εργατών στη Λευκωσία. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Το Τμήμα Δασών σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 15:40, αφού έκαψε ένα εκτάριο (1ha) με άγρια βλάστηση, ελιές και άλλα καρποφόρα δέντρα».
 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 5 άτομα του Τμήματος Δασών με 2 πυροσβεστικά οχήματα και 3 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα ενώ οι προσπάθειες κατάσβεσης συνέδραμαν εθελοντές από την κοινότητα, με τη χρήση ενός εκσκαφέα και 3 γεωργικών ελκυστήρων.  
 
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:48.
 
Το Τμήμα Δασών καλεί όποιον δει καπνό ή φωτιά να τηλεφωνήσει στο 1407 ή στο 112.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.