Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ η σημερινή συνάντηση θα είναι μια από τις πιο δύσκολες συνομιλίες μεταξύ Άγκυρας και Μόσχας. Η στρατιωτική συνεργασία μεταξύ Τουρκίας και Ουκρανίας και η ανοιχτή στάση Άγκυρας υπέρ του Κιέβου στο ζήτημα της Κριμαίας προκάλεσαν την ενόχληση της Μόσχας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θεωρείται βέβαιο ότι θα συζητηθούν τόσο το θέμα της Κριμαίας, όσο και το θέμα της πώλησης μη επανδρωμένων αεροσκαφών από την Τουρκία στην Ουκρανία.
Το άλλο ευαίσθητο ζήτημα είναι η πρόσφατη δραστηριότητα του ΝΑΤΟ στην Μαύρη Θάλασσα η οποία αποτελεί απειλή για τη Ρωσία.
Αναμένεται οι δραστηριότητες των συμμάχων του ΝΑΤΟ να τεθούν στο τραπέζι από ρωσικής πλευράς. Στο τραπέζι αναμένεται να τεθούν επίσης το ζήτημα των S400, το Λιβυκό, το Συριακό καθώς και η πανδημία.
Στις 16.30 οι δύο Υπουργοί θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις