Καλά νέα: Επέστρεψε στο σπίτι του ο 19χρονος που αναστάτωσε τη Λευκωσία με την εξαφάνισή του

Καλά νέα: Επέστρεψε στο σπίτι του ο 19χρονος που αναστάτωσε τη Λευκωσία με την εξαφάνισή του

Τέλος στην αγωνία φίλων και συγγενών του έβαλε πριν από λίγο ο 19χρονος Νικόλας Οικονομίδης, ο οποίος δηλώθηκε ως ελλείπων πρόσωπο σήμερα το πρωί από τους οικίους του αφού δεν είχε δώσει σημεία ζωής εδώ και 4 μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο 19χρονος, ο οποίος αποφοιτά φέτος από ιδιωτικό σχολείο της Λευκωσίας, θέλησε να μείνει για κάποιες μέρες μόνος του, χωρίς να αντιμετωπίζει οποιοδήποτε οικογενειακό ή άλλο πρόβλημα. Στόχος του όπως λένε πηγές στην ιστοσελίδα μας ήταν να διαπιστώσει αν μπορεί μόνος του να επιβιώσει για κάποιες μέρες.

Όμως μετά τη δημοσιοποίηση της εξαφάνισής του από τα ΜΜΕ πήρε την απόφαση να γυρίσει στο σπίτι του, βάζοντας τέλος στις κακές σκέψεις που ενδέχεται να έκαναν  φίλοι και συγγενείς του.

Ο 19χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.75μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με γαλανά μάτια, με ξανθά κοντά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή του από την οικία του φορούσε γκρίζο μακρύ παντελόνι, μπλε μπουφάν, μαύρο καπέλο και γυαλιά μυωπίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE