Καλά νέα: Επέστρεψε στο σπίτι του ο 19χρονος που αναστάτωσε τη Λευκωσία με την εξαφάνισή του

Καλά νέα: Επέστρεψε στο σπίτι του ο 19χρονος που αναστάτωσε τη Λευκωσία με την εξαφάνισή του

Τέλος στην αγωνία φίλων και συγγενών του έβαλε πριν από λίγο ο 19χρονος Νικόλας Οικονομίδης, ο οποίος δηλώθηκε ως ελλείπων πρόσωπο σήμερα το πρωί από τους οικίους του αφού δεν είχε δώσει σημεία ζωής εδώ και 4 μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο 19χρονος, ο οποίος αποφοιτά φέτος από ιδιωτικό σχολείο της Λευκωσίας, θέλησε να μείνει για κάποιες μέρες μόνος του, χωρίς να αντιμετωπίζει οποιοδήποτε οικογενειακό ή άλλο πρόβλημα. Στόχος του όπως λένε πηγές στην ιστοσελίδα μας ήταν να διαπιστώσει αν μπορεί μόνος του να επιβιώσει για κάποιες μέρες.

Όμως μετά τη δημοσιοποίηση της εξαφάνισής του από τα ΜΜΕ πήρε την απόφαση να γυρίσει στο σπίτι του, βάζοντας τέλος στις κακές σκέψεις που ενδέχεται να έκαναν  φίλοι και συγγενείς του.

Ο 19χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.75μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με γαλανά μάτια, με ξανθά κοντά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή του από την οικία του φορούσε γκρίζο μακρύ παντελόνι, μπλε μπουφάν, μαύρο καπέλο και γυαλιά μυωπίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE