ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα κίτρινη προειδοποίηση – «Σκαρφαλώνει» στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος

Νέα κίτρινη προειδοποίηση – «Σκαρφαλώνει» στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος

Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία για υψηλές θερμοκρασίες.

Απόψε η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί γύρω στους 27 βαθμούς κελσίου στο εσωτερικό και στα παράλια, ενώ αύριο η μέγιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό αναμένεται να κυμανθεί γύρω στους 41 βαθμούς κελσίου. 

Η κίτρινη προειδοποίηση τίθεται σε ισχύ στις 18:00 σήμερα το απόγευμα μέχρι αύριο στις 16:00.  

Η πρόβλεψη του καιρού

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά, στα νοτιοανατολικά παράλια, να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, μετά το μεσημέρι όμως θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος και θερμός. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά, στα νοτιοανατολικά παράλια, να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Παρασκευή ενώ το Σάββατο θα σημειώσει μικρή πτώση παραμένοντας όμως για το τριήμερο αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top