Γυναίκα έκαψε το μηχανάκι του πρώην της για τον εκδικηθεί

Γυναίκα έκαψε το μηχανάκι του πρώην της για τον εκδικηθεί

Μπορεί μια 36χρονη γυναίκα από την Ταϊλάνδη να ήθελε να γίνει και πάλι ζευγάρι με τον πρώην της, όμως ο άνδρας μάλλον δεν είχε την ίδια… διάθεση, με αποτέλεσμα αυτή να το πάρει βαριά και να ψάξει για εκδίκηση.


Τι έκανε; Πήρε μια ποσότητα βενζίνης και αποφάσισε να κάψει το μηχανάκι του, το οποίο μάλιστα του είχε αγοράσει αυτή ως δώρο όσο ήταν μαζί και κόστισε 31.000 ευρώ!

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο πήραν αμέσως το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου και βρήκαν την πρωταγωνίστρια του περιστατικού, ενώ κατά την διάρκεια του εμπρησμού καταστράφηκαν έξι ακόμα μηχανές.

 ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Συγκλονίζουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τρίχρονο αγοράκι τουριστών που διέμεναν σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Χλώρακα, έπεσε από ύψος και βρήκε τραγικό τέλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE