Γυναίκα έκαψε το μηχανάκι του πρώην της για τον εκδικηθεί

Γυναίκα έκαψε το μηχανάκι του πρώην της για τον εκδικηθεί

Μπορεί μια 36χρονη γυναίκα από την Ταϊλάνδη να ήθελε να γίνει και πάλι ζευγάρι με τον πρώην της, όμως ο άνδρας μάλλον δεν είχε την ίδια… διάθεση, με αποτέλεσμα αυτή να το πάρει βαριά και να ψάξει για εκδίκηση.


Τι έκανε; Πήρε μια ποσότητα βενζίνης και αποφάσισε να κάψει το μηχανάκι του, το οποίο μάλιστα του είχε αγοράσει αυτή ως δώρο όσο ήταν μαζί και κόστισε 31.000 ευρώ!

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο πήραν αμέσως το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου και βρήκαν την πρωταγωνίστρια του περιστατικού, ενώ κατά την διάρκεια του εμπρησμού καταστράφηκαν έξι ακόμα μηχανές.

 ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE