LIFESTYLE

Καλή επιτυχία Ελλάδα! Έτσι θα εμφανιστεί απόψε η Μαρία Έλενα στη σκηνή της Eurovision (VIDEO)

Καλή επιτυχία Ελλάδα! Έτσι θα εμφανιστεί απόψε η Μαρία Έλενα στη σκηνή της Eurovision (VIDEO)

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου είναι πανέτοιμη να ριχτεί απόψε στη μεγάλη μάχη, με σκοπό να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο που θα την πάει στον τελικό της Eurovision 2015.

Τις προηγούμενες ημέρες κέρδισε όλες τις εντυπώσεις, τόσο στη σκηνή του διαγωνισμού με την υπέροχη ερμηνεία της, όσο και στη συνέντευξη τύπου, όπου απάντησε με άνεση σε όλες τις ερωτήσεις.

Χτες, η ίδια έκανε την τελευταία της πρόβα, όπου όπως γίνεται κάθε χρόνο, την παρακολούθησαν και τη βαθμολόγησαν οι επιτροπές.

Μάλιστα αυτή – όπως και οι ερμηνείες όλων των αποψινών χωρών που θα συμμετέχουν στον ημιτελικό- μαγνητοσκοπήθηκε σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη μετάδοσή της.

Το βράδυ, θα συντονιστούμε όλοι με το κυπριακό κρατικό κανάλι, για να παρακολουθήσουμε τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2015.

Καλή επιτυχία στους συμπατριώτες μας! Μαρία Έλενα, Ευθύβουλε και Άλεξ Οικονόμου, ανεβείτε στη σκηνή και κάντε όλους τους eurofans να σας ψηφίσουν! Go Greece!

Δείτε εδώ  το video:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top