Πρόεδρος ΔΗΣΥ: «Καλώ όσες και όσους δεν έχουν εμβολιαστεί μέχρι σήμερα να το πράξουν άμεσα»

Πρόεδρος ΔΗΣΥ: «Καλώ όσες και όσους δεν έχουν εμβολιαστεί μέχρι σήμερα να το πράξουν άμεσα»

Μήνυμα προς την κυβέρνηση αλλά και στους αρνητές του εμβολιασμού, στέλνει ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, με γραπτή του δήλωση, αναφέρει ότι, «αυτή την ώρα πολίτες, οργανωμένοι φορείς και κυβέρνηση καταβάλλουμε μια τεράστια προσπάθεια να διατηρήσουμε τη χώρα μας ανοικτή και ασφαλή. Για τον τουρισμό, το εμπόριο, την εστίαση, τον πολιτισμό, τις υπηρεσίες. Είναι φανερό ότι δεν υπάρχουν ούτε τα φυσικά, ούτε τα οικονομικά περιθώρια για πισωγύρισμα».

Ο κ. Νεοφύτου καλεί την κυβέρνηση «να εντείνει τις σημαντικές προσπάθειές της να αναδειχθεί η Κύπρος ως ασφαλής προορισμός στις χώρες – στόχος για τον τουρισμό. Την καλούμε να συνεχίσει να ενισχύει τις υποδομές της δημόσιας υγείας και να υποστηρίζει την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει έως τώρα. Παράλληλα, θεωρούμε πως πρέπει να αναγνωρίσει και να επιβραβεύσει με συγκεκριμένες πολιτικές τους πολίτες που κάνουν το καθήκον τους, που αποτελούν και τη μεγάλη πλειοψηφία. Να εξασφαλίσει ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι, όχι μόνο δεν θα υποστούν άλλες συνέπειες αλλά θα αποκαταστήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της κανονικότητάς τους, τόσο έξω όσο και μέσα στη χώρα».

Από την άλλη πλευρά, σημειώνει ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, «καλώ όσες και όσους δεν έχουν εμβολιαστεί μέχρι σήμερα να το πράξουν άμεσα. Όλα τα εμβόλια είναι πλήρως διαθέσιμα. Έχουν αποδείξει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους, ακόμη και στη νέα μετάλλαξη που μας απειλεί. Ας μη ρισκάρουμε την πρόοδο που πετύχαμε, τις θυσίες που κάναμε, ας μη δημιουργήσουμε νέα εμπόδια στην υγεία και την οικονομία του τόπου. Και να μην ξεχνάμε: οι εμβολιασμένοι είναι προστατευμένοι, οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν. Εμβολιαστείτε, πάρτε το ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό και κερδίστε τη ζωή σας πίσω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE