Χειροπέδες σε 31χρονο - Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών και χωρίς άδεια κυκλοφορίας

Χειροπέδες σε 31χρονο - Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών και χωρίς άδεια κυκλοφορίας

Υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και τροχαίες παραβάσεις διερευνούν η ΥΚΑΝ σε συνεργασία με την Τροχαία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες μέλη της Τροχαίας Πάφου στην οδό Ακαμαντίδος ανέκοψαν για έλεγχο όχημα το οποίο διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από 31χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου. Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος οδηγούσε το όχημα του, χωρίς άδεια κυκλοφορίας από 31.3.20 και ότι ήταν διαγραμμένο.

Ακολούθησε προκαταρκτική εξέταση εντοπισμού ναρκωτικών ουσιών και διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός. Επίσης έδωσε δεύτερο δείγμα για να σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για δεύτερη εξέταση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) με την Τροχαία Πάφου διερευνούν την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για ναυάγιο σε Αμμόχωστο και Κερύνεια: «Στις ανθρώπινες τραγωδίες ο πόνος είναι ο ίδιος»

ΠτΔ για ναυάγιο σε Αμμόχωστο και Κερύνεια: «Στις ανθρώπινες τραγωδίες ο πόνος είναι ο ίδιος»

Συλλυπητήρια εκ μέρους της Πολιτείας εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προς τις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους την περασμένη βδομάδα κατά την κακοκαιρία αλλά και με το ναυάγιο στην Κερύνεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE