Survivor: «Μοιράστηκα με τον Ηλία και τον Κόρο ένα σάντουιτς με μυρμήγκια»

Survivor: «Μοιράστηκα με τον Ηλία και τον Κόρο ένα σάντουιτς με μυρμήγκια»

"Το είχα δει πεσμένο κάπου, όπου θεωρείται χαλασμένο γιατί το χτυπά ο ήλιος. Το έφαγα κρυφά και δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση."

Στο εξομολογητήριο του After Dark μπήκε ο Παύλος Γαλακτερός κι αναφέρθηκε σε ένα λίγο αηδιαστικό περιστατικ,ό που του έτυχε στο Survivor.


«Έκλεψα φαγητό στο Survivor. Δεν ήταν κάποιου, το βρήκα στα σκουπίδια και το πήρα και το έφαγα. Το είχα δει πεσμένο κάπου, όπου θεωρείται χαλασμένο γιατί το χτυπά ο ήλιος. Το έφαγα κρυφά και δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Ήταν ένα σάπιο σάντουιτς σε συσκευασία και την άνοιξα. Μέσα είχε κάτι, πρωτεϊνούλα, είχε μυρμηγκάκια.


Δεν τα έβγαλα, ήταν μέσα στο σάντουις και πήγαιναν δεξιά κι αριστερά. Δεν το έφαγα μόνος μου, έχω και μάρτυρες. Ο Ηλίας Μπόγδανος κι ο Γιώργος Κόρομι το έφαγαν μαζί με εμένα» ανέφερε ο Παύλος Γαλακτερός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE