ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέα αύξηση κρουσμάτων για το Σάββατο 26/6 – «Έσπασαν» το φράγμα των 200

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέα αύξηση κρουσμάτων για το Σάββατο 26/6 – «Έσπασαν» το φράγμα των 200

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 26 Ιουνίου 2021:

-       Δεν καταγράφηκαν σήμερα θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την COVID-19, και συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει 378.

-       43 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 18 σε σοβαρή κατάσταση.

-       Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 41,809 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test) 

-       226 (ποσοστό θετικότητας: 0,54%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 74,569.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενώνουν δυνάμεις στον ΔΗΣΥ ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών-Συνέρχεται σήμερα το πολιτικό γραφείο για την υπόθεση Σύκα

Ενώνουν δυνάμεις στον ΔΗΣΥ ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών-Συνέρχεται σήμερα το πολιτικό γραφείο για την υπόθεση Σύκα

Σε πλήρη προεκλογική τροχιά εισέρχεται ο Δημοκρατικός Συναγερμός, με την ηγεσία του κόμματος να εκπέμπει ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας και συστράτευσης, ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του Μαΐου. Η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, φαίνεται αποφασισμένη να αφήσει πίσω εσωκομματικές εντάσεις και να ενεργοποιήσει όλα τα στελέχη του κόμματος, παλιά και νέα, με στόχο τη διατήρηση της πρωτιάς στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE