Τριαντάφυλλος: «Μετά το Survivor έλαβα μήνυμα να πάθω καρκίνο στα πλευρά»

Τριαντάφυλλος: «Μετά το Survivor έλαβα μήνυμα να πάθω καρκίνο στα πλευρά»

Στο τελευταίο After Dark βρέθηκε καλεσμένος ο Τριαντάφυλλος προκειμένου να συναντήσει τον Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΪ τη νύχτα της Παρασκυεής. Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην εμπειρία που βίωσε στον Άγιο Δομίνικο καθώς και στα μηνύματα που έλαβε αμέσως μετά την αποχώρηση του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου λέει ο κόσμος ότι «σ’ αγαπάμε για αυτό που είσαι». Και αυτό με συγκινεί εμένα, μου δίνει δύναμη και με συγκινεί πάρα πολύ».

«Θέλω να πω, ρε παιδιά, εκεί σε εσάς έξω που μου στέλνετε κάποια μηνύματα που είναι πάρα πολλά για κακό πράγμα, απλά εγώ εύχομαι τα καλύτερα για την οικογένεια σας και για την υγεία σας. Τα καλύερα σε όλους εσάς γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα» πρόσθεσε ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Μου έχουν στείλει μηνύματα να πάθω καρκίνο στα πλευρά, να πάθω αυτό και εκείνο. Δεν έχει σημασία, όμως, νομίζω πως ότι και να πουν αυτοί οι άνθρωποι πάνω απ’ όλα ότι είναι να πάθω θα το κρίνει μόνο ένας, ο Θεός».

«Όπως έγινε με τον πατέρα μου την πρώτη μέρα που τραγουδούσα όταν ήμουν 15 χρονών…».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE