Παίκτριες του Ρουκ Ζουκ περιγράφουν τον… δονητή – Άφωνη η Ζέτα Μακρυπούλια

Παίκτριες του Ρουκ Ζουκ περιγράφουν τον… δονητή – Άφωνη η Ζέτα Μακρυπούλια

Διάφορους παίκτες κατά καιρούς έχουμε απολαύσει στο Ρουκ Ζουκ. Άλλοι μας έχουν διασκεδάσει, άλλοι μας έχουν εκνευρίσει και άλλοι μας έχουν αφήσει άφωνους με όσα έχουν πει on air.

Όπως ακριβώς συνέβη με δύο συγκεκριμένες παίκτριες, οι οποίες δοκίμασαν για τα καλά τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον δάσκαλο.

Η λέξη που έψαχναν ήταν η «δόνηση».

Ωστόσο, δύο από τις παίκτριες της ομάδας – είτε επειδή μπερδεύτηκαν είτε από άγχος – προσπάθησαν να περιγράψουν τη λέξη «δονητής».

«Η γυναίκα όταν είναι μόνη της…», ήταν η ατάκα που είπαν και οι δύο, με τη Ζέτα Μακρυπούλια να έχει γουρλώσει τα μάτια από πίσω.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE