Στο πένθος η οικογένεια της Αστυνομίας - Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο 52χρονος Ανδρέας

Στο πένθος η οικογένεια της Αστυνομίας - Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο 52χρονος Ανδρέας

Στο πένθος βύθισε την οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου, ο θάνατος του Αστυφύλακα 2994 Ανδρέα Χρυσάνθου, 52 ετών, τέως από τη Λεμεσό. Ο 52χρονος άντρα απεβίωσε το Σάββατο 26 Ιουνίου, 2021.

Ο Ανδρέας Χρυσάνθου, υπηρέτησε στην Αστυνομία με ευσυνειδησία και αφοσίωση στο καθήκον, για 31 συναπτά έτη, σε διάφορες υπηρεσίες και τμήματα, με πολυετή υπηρεσία στη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, όπου υπηρετούσε μέχρι και το θάνατό του.

Η ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του. Η στήριξη προς αυτούς, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές, είναι δεδομένη.

Η κηδεία θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα 28 Ιουνίου, 2021, στις 13.30μ.μ., από την Εκκλησία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού.

Ο εκλιπών καταλείπει δύο παιδιά ηλικίας 17 και 21 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκλογές στα τυφλά: Χωρίς στατιστική ανάλυση η Κύπρος - Άγνωστο ποιες ηλικίες απέχουν - Πρόταση νόμου αλλάζει τα δεδομένα

Εκλογές στα τυφλά: Χωρίς στατιστική ανάλυση η Κύπρος - Άγνωστο ποιες ηλικίες απέχουν - Πρόταση νόμου αλλάζει τα δεδομένα

Η κατάργηση της υποχρεωτικής ψηφοφορίας στην Κύπρο είχε ως αποτέλεσμα να μην διατηρούνται σήμερα στοιχεία που να αποτυπώνουν τα χαρακτηριστικά όσων επιλέγουν την αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE