Γλυκά Νερά: Ανατροπή με την αγορά του οικοπέδου - Ποιος έδωσε τα χρήματα - Η μαμά τους έδινε χαρτζιλίκι

Γλυκά Νερά: Ανατροπή με την αγορά του οικοπέδου - Ποιος έδωσε τα χρήματα - Η μαμά τους έδινε χαρτζιλίκι

Ανατροπή στην αγορά οικοπέδου με βάση σχετικό έγγραφο που συντάχθηκε στις 6 Μαΐου, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha, συγκεκριμένα το ζευγάρι είχε συμφωνήσει λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη δολοφονία της Καρολάιν, με τους ιδιοκτήτες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το οικόπεδο που βρίσκεται στο Πικέρμι, είχε αγοραστεί έναντι ποσού 55 χιλ. ευρώ.

Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να χτίσει το δικό του σπίτι και χρειαζόταν ένα ποσό περίπου 190 χιλ. ευρώ για να δοθεί στην κατασκευαστική εταιρεία.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Καρολάιν, είχαν πάρει προέγκριση για δάνειο 160 χιλιάδων ευρώ και χρειαζόντουσαν άλλα 30 χιλιάδες.

Το οικόπεδο αγοράστηκε στο όνομα του καθ'ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, από την μητέρα της, η οποία έδωσε στο ζευγάρι το ποσό των 50 χιλ. ευρώ.

Όπως αποκαλύπτει το ίδιο ρεπορτάζ, το ζευγάρι είχε διενέξεις για οικονομικά ζητήματα ενώ η μητέρα της Καρολάιν, φέρεται να έδινε το τελευταίο χρονικό διάστημα, μηνιαίως και στους δύο, το ποσό των 1.000 ευρώ για τα έξοδά τους και τις ανάγκες του μωρού.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Αν περίμενε κανείς ότι ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, θα έκλεινε τη θητεία του με αυτοκριτική και ειλικρινή απολογισμό, διαψεύστηκε. Αντιθέτως, ο απερχόμενος αξιωματούχος επέλεξε να αποχωρήσει με δηλώσεις που προκάλεσαν αμηχανία, δυσαρέσκεια και εύλογες αντιδράσεις στη Λευκωσία.