Για Κυπριακό, Βαρώσια και ΟΥΝΦΙΚΥΠ συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Λακρουά

Για Κυπριακό, Βαρώσια και ΟΥΝΦΙΚΥΠ συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Λακρουά

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, το θέμα των Βαρωσίων και τα ζητήματα που αφορούν την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχαν σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Βοηθός ΓΓ του ΟΗΕ αρμόδιος για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις του διεθνούς οργανισμού, Ζαν-Πιέρ Λακρουά, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, ο κ. Χριστοδουλίδης συνάντησε το πρωί τον κ. Λακρουά με τις συζητήσεις να επικεντρώνονται στις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το κυπριακό πρόβλημα, τα Βαρώσια και την ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE