Για Κυπριακό, Βαρώσια και ΟΥΝΦΙΚΥΠ συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Λακρουά

Για Κυπριακό, Βαρώσια και ΟΥΝΦΙΚΥΠ συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Λακρουά

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, το θέμα των Βαρωσίων και τα ζητήματα που αφορούν την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχαν σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Βοηθός ΓΓ του ΟΗΕ αρμόδιος για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις του διεθνούς οργανισμού, Ζαν-Πιέρ Λακρουά, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, ο κ. Χριστοδουλίδης συνάντησε το πρωί τον κ. Λακρουά με τις συζητήσεις να επικεντρώνονται στις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το κυπριακό πρόβλημα, τα Βαρώσια και την ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE