Όσκαρ καλύτερου σεναρίου στη 18χρονη Λεμεσιανή που είχε καταγγείλει βιασμό από τον ετεροθαλή αδελφό της; Ανατρέπονται οι ισχυρισμοί της

Όσκαρ καλύτερου σεναρίου στη 18χρονη Λεμεσιανή που είχε καταγγείλει βιασμό από τον ετεροθαλή αδελφό της; Ανατρέπονται οι ισχυρισμοί της

Προϊόν της φαντασίας της 18χρονης φαίνεται να είναι η καταγγελία και τα όσα ισχυρίστηκε στην Αστυνομία περί βιασμού της από τον 25χρονο ετεροθαλή αδελφό της.

Οι ισχυρισμοί της 18χρονης:
Να θυμίσουμε ότι 18χρονη είχε καταγγείλει ότι την Κυριακή (17/5) ο ετεροθαλής αδελφός της ηλικίας 25 χρόνων, η 23χρονη αδελφή της, επίσης ετεροθαλής και μια φίλη τους 23χρόνων, την παρέλαβαν με το αυτοκίνητο ενός εκ των τριών, με σκοπό τη νυχτερινή έξοδο και διασκέδαση. 

Ολοκληρώνοντας την έξοδο τους, αντί να επιστρέψουν την 18χρονη στο σπίτι της, την κατέβασαν κοντά στην περιοχή Lady's Mile, όπου σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η νεαρή, ο 25χρονος ετεροθαλής αδελφός της την έγδυσε, την βίασε, την ξυλοκόπησε και την εγκατέλειψε. 

Το πρωί, οι ίδιοι επέστρεψαν στο σημείο όπου την εγκατέλειψαν, την παρέλαβαν και την μετέφεραν στην Άλασσα, όπου ακολούθησε το ίδιο ακριβώς σκηνικό. 

Οι τρεις αρνήθηκαν οιανδήποτε ανάμιξη ενώ η 18χρονη εξετάστηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα. 

Ενδείξεις για μυθοπλασία


Έγκυρη πηγή αναφέρει στη συντακτική ομάδα του ToThemaOnline ότι η νεαρή συμπεριφερόταν αλλοπρόσαλλα, αρνούμενη να λάβει τη φαρμακευτική αγωγή που της χορηγήθηκε από τους γιατρούς, ενώ παρουσίαζε κυκλοθυμική συμπεριφορά.  

Η ίδια, εν τω μεταξύ, κατά τη διαδικασία των καταγγελιών στην Αστυνομία υπέπεσε σε συνεχείς αντιφάσεις, γεγονός που κίνησε υποψίες στους ανακριτές της υπόθεσης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

Δεν έχουν το Θεό τους! Συγκλονισμένη η Λεμεσός – Μια ιστορία βιασμού με θύμα την αδελφή του
  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE