Κενές Θέσεις Ναυαγοσωστών στον Δήμο Λευκωσίας

Κενές Θέσεις Ναυαγοσωστών στον Δήμο Λευκωσίας

Γίνονται δεκτές αιτήσεις για απασχόληση ναυαγοσωστών στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας, για την καλοκαιρινή περίοδο 2021. Το ωράριο λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου είναι 10:00–19:00 καθημερινά και Σαββατοκύριακα.

Απαιτούμενα προσόντα και προϋποθέσεις:

1. Ελάχιστη προϋπόθεση το Αργυρό Μετάλλιο

2. Ορειχάλκινο δύναται να γίνει αποδεκτό υπό προϋποθέσεις

3. Απολυτήριο Λυκείου

4. Πιστοποιημένη πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

5. Προϋπηρεσία σαν ναυαγοσώστης για μία τουλάχιστον θερινή περίοδο σε κολυμβητική δεξαμενή ή θάλασσα

6. Λευκό ποινικό μητρώο

7. Για τους άντρες απολυτήριο στρατού Ι1,Ι2.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν στο Δήμο Λευκωσίας (Δημοτικό Κολυμβητήριο) Λουκή Ακρίτα 6, Λευκωσία, βιογραφικό σημείωμα το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 και ώρα 14:00. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο τηλέφωνο 22797648.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE