Αποτσίγαρο φαίνεται να είναι η αιτία πυρκαγιάς σε αποθήκη – Επηρεάστηκε αυτοκίνητο

Αποτσίγαρο φαίνεται να είναι η αιτία πυρκαγιάς σε αποθήκη – Επηρεάστηκε αυτοκίνητο

Σε κινητοποίηση τέθηκε χθες το απόγευμα η Αστυνομία και Πυροσβεστική μετά από κλήση για πυρκαγιά σε αποθήκη

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσίας στις 18.14 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε πρόχειρη μεταλλική αποθήκη (κατασκευασμένη από τσίγκους) σε αυλή οικίας στην οδό Δυρραχίου στον Κάψαλο Λεμεσού.


Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον πυροσβεστικό σταθμό Αγίου Ιωάννη Λεμεσού με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 18.35.


Από την πυρκαγιά υπέστη σοβαρές ζημιές τόσο το η αποθήκη όσο και το περιεχόμενο της αποτελούμενο με ανακυκλώσιμα και άχρηστα υλικά και ποσότητα ρουχισμού. Επηρεάστηκε επίσης ελαφριά σταθμευμένο όχημα μάρκας BMW.


Η πιθανότητα η πυρκαγιά να προκλήθηκε από αναμμένο αποτσίγαρο δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.