Ντου Αστυνομίας σε διαμερίσματα στη Λεμεσό - Πληροφορία ότι λειτουργούν ως οίκοι ανοχής

Ντου Αστυνομίας σε διαμερίσματα στη Λεμεσό - Πληροφορία ότι λειτουργούν ως οίκοι ανοχής

Έφοδο σε διαμερίσματα στη Λεμεσό έκανε σήμερα το μεσημέρι η Αστυνομία έπειτα από πληροφορία ότι λειτουργούν ως οίκοι ανοχής.

Μέλη του ΟΠΕ, ΤΑΕ Λεμεσού και ΓΚΕΠ διενήργησαν έρευνα στα δύο διαμερίσματα στην περιοχή της Γερμασόγειας.


Στο ένα εκ των δύο διαμερισμάτων εντόπισαν 23χρονη από τη Ρουμανία – ένοικος του διαμερίσματος - αλλά και 34χρονο ομοεθνής της, ο οποίος ήταν επισκέπτης.
Κατά τις έρευνες της Αστυνομίας στο διαμέρισμα εντοπίστηκε κρυμμένη κάτω από τραπεζάκι στο σαλόνι ποσότητα κάνναβης 15 γραμμαρίων.


Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 23χρονη για αυτόφωρο αδίκημα. Όταν μεταφέρθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λεμεσού, παραδέχθηκε ότι η κάνναβη ήταν δική της και ανακρινόμενη γραπτώς προέβηκε σε θεληματική κατάθεση στην οποία παραδέχθηκε ενοχή. Αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερη και θα κληθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.
Στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λεμεσού κλήθηκε και ο 34χρονος ομοεθνής της για ανάκριση όμως δεν προέκυψε οτιδήποτε.


Στο δεύτερο διαμέρισμα που διενεργήθηκε έρευνα εντοπίστηκε 25χρονη και πάλι από τη Ρουμανία αλλά δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE