Κορμάρα η πρωταγωνίστρια του Ρουα Ματ! Απολαμβάνει τις παραλίες της Κύπρου και μας δείχνει το καλογυμνασμένο της σώμα

Κορμάρα η πρωταγωνίστρια του Ρουα Ματ! Απολαμβάνει τις παραλίες της Κύπρου και μας δείχνει το καλογυμνασμένο της σώμα

Βρήκε κάποιες μέρες χωρίς επαγγελματικές υποχρεώσεις και θέλησε να επισκεφτεί την όμορφη Αγία Νάπα για μια βόλτα και ένα μπάνιο στις όμορφες παραλίες του νησιού μας, φροντίζοντας πάντα να κρατά τους θαυμαστές της ενήμερους μέσω του Twitter αλλά και του Instagram.

O λόγος για την Πατρίσια Περιστέρη, την όμορφη πρωταγωνίστρια του «Ρουά ματ» που αν και δεν μας άφησε να δούμε ολόκληρη την εμφάνιση της με μαγιό, ακόμα και αυτό το μικρό απόσπασμα που βλέπουμε από την πίσω όψη της είναι ικανό για να καταλάβουμε ότι το καλογυμνασμένο της σώμα κολάζει και άγιο.

Η Ελληνίδα ηθοποιός περνά τις τελευταίες της μέρες στο νησί μας και σύντομα τα μαζεύει και φεύγει από την Κύπρο για τις καλοκαιρινές της διακοπές, χωρίς να ξέρει αν θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο όμως δεν χάνει το νάζι και την τσαχπινιά της

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε: 

screenhunter_1137_may._18_11.50

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: Η Κυβέρνηση ανοίγει τον διάλογο - Κόκκινες γραμμές από εργοδότες και συντεχνίες

Συνταξιοδοτικό: Η Κυβέρνηση ανοίγει τον διάλογο - Κόκκινες γραμμές από εργοδότες και συντεχνίες

Σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της εισέρχεται η συζήτηση για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του τροποποιητικού νομοσχεδίου στους κοινωνικούς εταίρους. Η Κυβέρνηση επιχειρεί να θέσει τις βάσεις για μια συνολική αλλαγή του συστήματος, την ώρα που εργοδοτικές οργανώσεις και συντεχνίες καταγράφουν θετικά στοιχεία, αλλά ταυτόχρονα θέτουν σειρά ερωτημάτων και προβάλλουν σαφείς κόκκινες γραμμές.

BEST OF TOTHEMAONLINE