Λάρνακα: 15 χρόνια φυλάκιση για 38χρονος για 13kg κάνναβη και 3,1kg κοκαΐνη

Λάρνακα: 15 χρόνια φυλάκιση για 38χρονος για 13kg κάνναβη και 3,1kg κοκαΐνη

Σε ποινή φυλάκισης 15 ετών καταδικάστηκε σήμερα από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας / Αμμοχώστου, 38χρονος από την επαρχία της Λάρνακας, αφού βρέθηκε ένοχος στην κατηγορία της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, στις 24 Φεβρουαρίου, 2017, η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) στο πλαίσιο αξιολόγησης συγκεκριμένων πληροφοριών, ότι σε υποστατικά στην επαρχία Αμμοχώστου, αποκρύπτονται ποσότητες ναρκωτικών, διενήργησε έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 12,8 κιλών περίπου, ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 3,1 κιλών περίπου, ένας μύλος αλέσεως και τέσσερις ζυγαριές ακριβείας, με ίχνη κάνναβης, ένα αεροβόλο τυφέκιο, το οποίο δεν είναι εγγεγραμμένο, 16 φυσίγγια πιστολιού και αριθμός μέσων παγίδευσης άγριων πτηνών.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση, είχε συλληφθεί με δικαστικό ένταλμα και τεθεί υπό κράτηση 32χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος φέρεται να ήταν εκ των διαχειριστών των εν λόγω υποστατικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE