Ιατρικό μυστήριο: Η γυναίκα που αιμορραγεί από τα μάτια

Ιατρικό μυστήριο: Η γυναίκα που αιμορραγεί από τα μάτια

Μια νεαρή κοπέλα από τη Χαβάη έχει αφήσει τους γιατρούς άφωνους, καθώς αδυνατούν να καταλάβουν γιατί αρχίζει εντελώς απροειδοποίητα να αιμορραγεί από τα μάτια.

Το 2008, η 24χρονη Linnie Ikeda έλαβε διάγνωση για σύνδρομο Gardner-Diamond, το οποίο συνοδεύεται από μώλωπες που εμφανίζονται συχνά χωρίς να έχει προηγηθεί τραυματισμός. Το σύνδρομο έχει συνδεθεί με το στρες και το άγχος.

Δύο χρόνια αργότερα, η κοπέλα άρχισε να εμφανίζει αιφνίδια αιμορραγία από τα μάτια και τη γλώσσα, χωρίς οι γιατροί να μπορούν να αντιμετωπίσουν τα τρομερά επεισόδια.

Η ίδια δηλώνει πως δεν νιώθει πόνο όταν αιμορραγεί. Πριν όμως εμφανιστεί το αίμα αισθάνεται πίεση στα μάτια και πρήζεται. Τα επεισόδια αιμορραγίας εμφανίζονται συνήθως όταν κοιμάται, μεταξύ 2 και 5 το πρωί.

Η Linnie έχει απευθυνθεί σε 30 διαφορετικούς γιατρούς και κανείς δεν έχει καταφέρει να τη βοηθήσει.

Πηγη: OnMed.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE