Σε ανακρίσεις ο 46χρονος που αγόραζε βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών - Μαρτυρία τον 'έκαψε'

Σε ανακρίσεις ο 46χρονος που αγόραζε βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών - Μαρτυρία τον 'έκαψε'

Στη σύλληψη άντρα, ηλικίας 46 ετών, κατοίκου Πάφου, προχώρησε η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόκτησης ή κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Της σύλληψης του υπόπτου είχε προηγηθεί πληροφορία που λήφθηκε στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για αγορά μέσω διαδικτύου, υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 46χρονου κατοίκου Πάφου και εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγο πριν τις 2.30 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Τα μέλη της Αστυνομίας κατακράτησαν για σκοπούς δικανικών εξετάσεων έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο που εντοπίστηκαν στην κατοχή και στην οικία του υπόπτου.
         
Η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.