Σε ανακρίσεις ο 46χρονος που αγόραζε βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών - Μαρτυρία τον 'έκαψε'

Σε ανακρίσεις ο 46χρονος που αγόραζε βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών - Μαρτυρία τον 'έκαψε'

Στη σύλληψη άντρα, ηλικίας 46 ετών, κατοίκου Πάφου, προχώρησε η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόκτησης ή κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Της σύλληψης του υπόπτου είχε προηγηθεί πληροφορία που λήφθηκε στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για αγορά μέσω διαδικτύου, υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 46χρονου κατοίκου Πάφου και εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγο πριν τις 2.30 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Τα μέλη της Αστυνομίας κατακράτησαν για σκοπούς δικανικών εξετάσεων έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο που εντοπίστηκαν στην κατοχή και στην οικία του υπόπτου.
         
Η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE