Κτύπησε το όχημα του με περιπολικό 32χρονος - Επεισοδιακή σύλληψη της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό

Κτύπησε το όχημα του με περιπολικό 32χρονος - Επεισοδιακή σύλληψη της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 32 ετών, προχώρησε τα ξημερώματα σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και παράνομη κατοχή, προμήθεια, χρήση και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση τον 32χρονο, ο οποίος γύρω στις 7.10 χθες το απόγευμα, θεάθηκε να οδηγεί το όχημα του και να έχει συνάντηση σε περιοχή της Λεμεσού με 26χρονο οδηγό δεύτερου οχήματος, στο οποίο επέβαιναν ακόμα δύο άγνωστα πρόσωπα.

Στη συνέχεια, τα μέλη της Αστυνομίας έκανα σήμα στον 26χρονο οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, ενώ αυτός οδήγησε τα αυτοκίνητο του προς τα πίσω με αποτέλεσμα να προσκρούσει με το μπροστινό μέρος του υπηρεσιακού οχήματος, ενώ ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει. Ακολούθως, το εν λόγω όχημα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο, ενώ στη σκηνή υπήρχε μία τσάντα, η οποία περιείχε μία νάιλον συσκευασία με ένα περίπου κιλό κάνναβης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Οι ΗΠΑ τερματίζουν την διακοπή στην ανταλλαγή πληροφοριών με την Ουκρανία και θα επαναλάβουν τη βοήθεια στον τομέα της ασφάλειας, έγινε γνωστό από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μετά τη συνάντηση με την ουκρανική αντιπροσωπεία στη Σαουδική Αραβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE