Για πρώτη φορά στην Κύπρο! Δείτε εδώ photos από τα καλλιστεία Miss and Mr Grand Sea 2015

Για πρώτη φορά στην Κύπρο! Δείτε εδώ photos από τα καλλιστεία Miss and Mr Grand Sea 2015

Ο διεθνής διαγωνισμός ομορφιάς, έγινε και στη χώρα μας, για πρώτη μάλιστα φορά και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, μετά την επιτυχία που σημείωσε το event, αισιοδοξούν πως θα γίνει θεσμός!

Το σόου έγινε στο γνωστό νυχτερινό κέντρο PYLES Live, την προηγούμενη Πέμπτη 14 του μήνα, με μεγάλη συμμετοχή από όμορφα πρόσωπα και καυτά σώματα.

Τριάντα λοιπόν υπέροχες παρουσίες, έκαναν τη βραδιά να φαντάζει υπέρλαμπρη. Στο τέλος του διαγωνισμού, επιλέχθηκαν οι πέντε άντρες και οι πέντε κοπέλες που πήραν μέρος στον τελικό.

Νικήτριες του διαγωνισμού ήταν οι, Κάλια Δραγατάκι, Άννα Γκράντιαν και Δόνα Γαβριήλ.

Στην κατηγορία των ανδρών νικητές αναδείχθηκαν οι, Κυριάκος Αλεξάνδρου, Κρίστιαν Ρεμους και Γρηγόρης Γρηγορίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ακόμη πως στις καρέκλες τις κριτικής επιτροπής κάθισαν οι Ντανιέλλα Γιατρού (Μοντέλο), ο Ηρακλής Μαυρομάτης, Μυρτώ Μελετίου (τραγουδίστρια) και ο Βούλγαρος νικητής του Mr Grand Sea Universe 2014 Antonii Aleksiev.


 

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE