Τσάκωσε 46χρονο η Αστυνομία - Αγόρασε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου διαδικτυακά

Τσάκωσε 46χρονο η Αστυνομία - Αγόρασε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου διαδικτυακά

Στη σύλληψη άντρα, ηλικίας 46 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόκτησης ή κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Της σύλληψης του υπόπτου είχε προηγηθεί πληροφορία που λήφθηκε στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για αγορά μέσω διαδικτύου, υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 46χρονου και εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, με το οποίο αυτός συνελήφθη λίγο πριν τις 2.30 το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Τα μέλη της Αστυνομίας κατακράτησαν για σκοπούς δικανικών εξετάσεων, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο που εντοπίστηκαν στην κατοχή και στην οικία του υπόπτου. 

Η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE