Τσάκωσε 46χρονο η Αστυνομία - Αγόρασε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου διαδικτυακά

Τσάκωσε 46χρονο η Αστυνομία - Αγόρασε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου διαδικτυακά

Στη σύλληψη άντρα, ηλικίας 46 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόκτησης ή κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Της σύλληψης του υπόπτου είχε προηγηθεί πληροφορία που λήφθηκε στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για αγορά μέσω διαδικτύου, υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 46χρονου και εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, με το οποίο αυτός συνελήφθη λίγο πριν τις 2.30 το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Τα μέλη της Αστυνομίας κατακράτησαν για σκοπούς δικανικών εξετάσεων, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο που εντοπίστηκαν στην κατοχή και στην οικία του υπόπτου. 

Η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE