Τέτοια πρόταση αρραβώνων πρώτη φορά στην Κύπρο! Της ζήτησε το χέρι και αντί για ανθοδέσμη της έδωσε…

Τέτοια πρόταση αρραβώνων πρώτη φορά στην Κύπρο! Της ζήτησε το χέρι και αντί για ανθοδέσμη της έδωσε…

Δεν είναι άγνωστη μας η κοπέλα καθώς τη γνωρίσαμε μέσω του Feel Fantastic, αφού την περσινή χρονιά διεκδίκησε ένα από τα πολυπόθητα στέμματα, κερδίζοντας όμως μόνο τις εντυπώσεις. Μπορεί να μην διακρίθηκε στο διαγωνισμό Star Κύπρος, όμως στην προσωπική της ζωή βρίσκεται ίσως στην καλύτερη της περίοδο.

Ο λόγος για την Κατερίνα Κακούσιη, το 20χρονο μοντέλο από την Λάρνακα, η οποία πριν από λίγες μέρες δέχτηκε μια από τις πιο σημαντικές και παράξενες συνάμα προτάσεις στη ζωή της. Η όμορφη «Σκαλίωτισσα» λοιπόν, διατηρεί εδώ και 1,5 χρόνο σχέση με νεαρό άντρα από τη Λάρνακα με τον οποίο συγκατοικούν και ζουν παράλληλα τον απόλυτο έρωτα.

Για αυτό και ο «καλός της», πήρε την πρωτοβουλία πριν από μερικές μέρες, να επισημοποιήσει το δεσμό τους, κάνοντας της πρόταση αρραβώνων με ένα μοναδικό τρόπο. Και ενώ το «πρωτόκολλο» προστάζει ανθοδέσμη και δαχτυλίδι, ο σύντροφός της είπε, εξαιτίας και της οικονομικής κρίσης , να πρωτοτυπήσει.

Katerina Kakoushi's photo.

Έτσι αντί για λουλούδια και χρυσαφικά, άρπαξε μια αγκινάρα που βρήκε μπροστά του, γονάτισε σαν σωστός gentleman και της πρότεινε να περάσουν τη σχέση τους στο επόμενο στάδιο, αυτό του αρραβώνα!

Η 20χρονη Κατερίνα, που δεν κολλά σε τύπους και πρωτόκολλα απάντησε θετικά στην παράξενη και όμορφη πρόταση που της έγινε, με αποτέλεσμα το «ναι» που είπε να σκορπίσει χαρά σε φίλους και γνωστούς του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE