Παραλίγο τραγωδία σε χώρο που προστάτευε γυναίκα – Της επιτέθηκε με μαχαίρι ο σύζυγος της

Παραλίγο τραγωδία σε χώρο που προστάτευε γυναίκα – Της επιτέθηκε με μαχαίρι ο σύζυγος της

Γυναίκα ενώ βρισκόταν σε χώρο προστασίας δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε προ ημερών.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα φυλαγόταν σε ειδικό χώρο για προστασία μετά από καταγγελία ότι κινδυνεύει η ζωή της. Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο εν διαστάσει σύζυγος της κατάφερε να εντοπίσει τον εν λόγω χώρο και να εισέλθει σε αυτόν.

Εκεί ο αλλοδαπός άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε την γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Ο άνδρας στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ σήμερα Τετάρτη 23 Ιουνίου αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE