Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματική βλάβης

Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματική βλάβης

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα για υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης  βαριάς σωματικής βλάβης.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, στα πλαίσια διερεύνησης υπόθεσης συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης συνελήφθησαν χτες δύο πρόσωπα ηλικίας 32 ετών και 38 ετών μόνιμοι κάτοικοι Γεροσκήπου.

Κατά τα γεγονότα της υπόθεσης που διεπράχθη στις 17/6/21 καταγγέλθηκε από δύο ομοεθνείς τους 34 και 38 ετών ότι στις 16//6/21 γύρω στις 20;00 το βράδυ ενώ βρίσκονταν στο ισόγειο της πολυκατοικίας στο οποίο διαμένουν με σκοπό να καθαρίσουν την είσοδο της πολυκατοικίας, δέχτηκαν επίθεση από τους συλληφθέντες με αποτέλεσμα η 34χρονη να υποστεί μεταξύ άλλων τραύματα και κάταγμα στο δάχτυλο του αριστερού της χεριού.

Αυτή διακομίσθη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών πήρε εξιτήριο.
 
Οι δύο συλληφθέντες σε καταθέσεις τους, αναφέρουν και  παραπονούνται και αυτοί εναντίων των δύο προσώπων που κατήγγειλαν την υπόθεση, λέγοντας ότι δέχτηκαν και αυτοί επίθεση .

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου ενώ εξετάζονται και οι ισχυρισμοί των συλληφθέντων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE