McDonald's: Στη Ρωσία το πρώτο εστιατόριο στον κόσμο που εξυπηρετεί αυτοκίνητα με δεξί και αριστερό τιμόνι

McDonald's: Στη Ρωσία το πρώτο εστιατόριο στον κόσμο που εξυπηρετεί αυτοκίνητα με δεξί και αριστερό τιμόνι

Η εταιρεία McDonald’s άνοιξε στην πόλη Χαμπάροφσκ της Ρωσίας το πρώτο στον κόσμο ταχυφαγείο της που έχει την δυνατότητα να εξυπηρετεί όλα τα αυτοκίνητα, και αυτά που έχουν δεξιά το τιμόνι και αυτά που έχουν αριστερά το τιμόνι.

Το σύστημα διπλής κυκλοφορίας εφαρμόζεται ειδικά για την ρωσική άπω Ανατολή, αναφέρεται στην ανακοίνωσης της εταιρείας.

«Η McDonald’s ανακοινώνει ότι ανοίγει το 800ο κατάστημα της στην Ρωσία και το πρώτο με την άποψη του ‘Macauto’ για την ρωσική Άπω Ανατολή.

Επειδή στην ρωσική Άπω Ανατολή είναι δημοφιλή τα αυτοκίνητα που έχουν αριστερά το τιμόνι, όπως και τα αυτοκίνητα που έχουν δεξιά το τιμόνι, για τους κατοίκους της περιοχής, προτάθηκε η λύση με σημεία παραλαβής και από τις δύο πλευρές», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το νέο ταχυφαγείο της πολυεθνικής αλυσίδας βρίσκεται στην πόλη Χαμπάροφσκ στην οδό Πάβελ Μαρόζοφ 116.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE