Ξύπνησε και βρήκε μια 28χρονη γυναίκα να προσπαθεί να τον βιάσει

Ξύπνησε και βρήκε μια 28χρονη γυναίκα να προσπαθεί να τον βιάσει

Η 28χρονη Chantae Gilman εισέβαλε στο σπίτι ενός άνδρα, τον οποίο δεν γνώριζε, και επιχείρησε να τον βιάσει, την ώρα που εκείνος κοιμόταν.

Το τρομοκρατημένο θύμα ξύπνησε όταν η Gilman ανέβηκε πάνω του και προσπάθησε να τον βιάσει, κρατώντας μάλιστα τα χέρια του πάνω από το κεφάλι του!

Η 28χρονη συνελήφθη και ομολόγησε την απόπειρα βιασμού, ωστόσο είπε ότι δεν γνώριζε το θύμα ούτε θυμόταν τι ακριβώς συνέβη, αναφέρει η Mirror. 

Η γυναίκα, που έχει τρια παιδιά, υποστηρίζει ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό επιθεωρητή Roger Ishimitsu, το περιστατικό έλαβε χώρα στο διαμέρισμα του θύματος στην Ουάσινγκτον.

Όταν το θύμα ξύπνησε, προσπάθησε να απομακρύνει τη γυναίκα. Εκείνη αρνήθηκε και του ζήτησε να παραμείνει ήσυχος. Στη συνέχεια ακολούθησε πάλη και ο άνδρας κατάφερε να διώξει από το διαμέρισμα την Gilman.

Λίγο αργότερα τη συνέλαβαν οι αρχές.

Η Gilman θα δικαστεί στις 19 Ιουνίου.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ, οι τιμές στο πετρέλαιο θα πέσουν σαν πέτρα» λέει ο Τραμπ

LIVE: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ, οι τιμές στο πετρέλαιο θα πέσουν σαν πέτρα» λέει ο Τραμπ

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE